Jeg lurer på..

.. Om jeg skal begynne å blogge igjen. Det er over et halvt år siden sist og det er mye som har skjedd. Jeg har fullført andreåret mitt på universitetet og hatt nesten fire måneder sommerferie hvor jeg har gjort mindre skolearbeid enn jeg burde (men fortsatt gjort endel). Jeg var kjæreste med Angus en stund, før vi ble enige om at vi fungerte bedre som venner. Jeg var en måned i Norge for å treffe både venner og familie og der var kjempefint. Jeg hadde en kjempekrangel med Tom og var redd for å miste en av mine beste venner, men han er tilbake i Swansea nå og alt går bra. Phil derimot kommer ikke tilbake til universitetet i år, og det er veldig trist, men vi er fortsatt gode venner og snakker sammen masse.

Jeg er nervøs for å begynne på mitt siste år i Swansea. Dette er liksom den siste delen av den planen jeg har hatt i så mange år og nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre videre. Jeg har gått en hel sommer og blitt stillt spørsmålet «så, hva skal du gjøre etter universitetet da?» Uten at jeg har kunnet svare på det. Det er tusen ting jeg vil gjøre og tusen ting jeg ikke vil gjøre, uten at jeg klarer å bestemme meg for noenting.
Jeg har fortsatt et år på meg, det skal nok gå bra.

Jeg vet ikke om jeg kan opprettholde blogginga på toppen av alt annet, men jeg skal gi den et nytt forsøk, selv om jeg kanskje tror det bare er pappa og onkel Tor som leser den. Jaja, da vet i allefall dere at jeg har det bra.
Og dere andre? Takk for at dere også viser interesse i livet mitt, det er fint å vite at det finnes folk som bryr seg.
Jeg vet jeg er dårlig på å holde kontakter, men som jeg har prøvd å oppdra mamma og pappa til de siste tja, ti åra: Hvis ikke dere hører noe, har jeg det bra. Det er når jeg begynner å ringe hjem hver dag dere skal bekymre dere.

Nå skal jeg lage tomatsuppe og se motorsykkelrace med Tom :) jeg lover ingenting, men kanskje vi snakkes!

Her er forøvrig mitt siste forsøk på å skremme foreldrene mine:

20130915-145923.jpg

Reklamer
2 kommentarer
  1. Per Kiran sa:

    Jepp, jeg leser og jeg syns du skal fortsette bloggen din.

  2. Mince sa:

    Vi leser også, og vil at du fortsetter med bloggen.

    Mince og Morten :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: